România
România
+4 0729 068 149 Luni - Duminică 24/7 Bd-ul Voluntari 88, Voluntari
callcenter@lucendi.eu
România
România
+4 0729 068 149 Luni - Duminică 24/7 Bd-ul Voluntari 88, Voluntari
callcenter@lucendi.eu
Certificați
ISO 9001:2020
Interventie Rapida
Maxim 4 ore
Ai o întrebare?
0729 068 149
Cere o ofertă

Relocari

Mutari mobila

Stim cat de stresanta poate fi orice mutare in viata unei familii. Dar, cu multa organizare si planificare veti putea beneficia de o mutare fara sa va stresati. Firma noastra va transforma procesul de mutari rezidente si locuinte in unul eficient si placut.

Ne straduim sa oferim clientiilor nostrii servicii atat de mutari mobila cat si mutari firme si mutari internationale de ceea mai buna calitate. Echipa noastra de angajatii este instruita in a proteja bunurile dumneavoastra cu o experienta de aproximativ 5 ani in domeniul de mutari mobilier.

De altfel va punem la dispozitie servicii de depozitare mobila, depozitele fiind pazite 24/24 h de o firma de paza si supravegheate cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Efectuam transport mobila atat in Bucuresti cat si pe toata suprafata spatiului European. Transportul se realizeaza cu autoutilitare de 3,5 tone respectiv 7,5 tone carosate special concepute pentru astfel de operatiuni.

Fie ca aveti nevoie de mutari mobila nationale, fie mutari mobila internationale mutare-sigura.ro este firma pe care va puteti baza. In galeria foto puteti observa felul in care lucram si modalitatile de impachetare fie ca este vorba de obiecte mici fie mari. Atentia sporita in ceea ce privesc mutarile de mobila au ajutat compania sa se mentina pe piata pentru o perioada indelungata de timp.

Etapele unei mutari mobila in Bucuresti

Oferim atat servicii de baza de mutari mobila cat si demontare /montare mobilier, impachetare cu folie stretch, bubble, carton dublu, coltare.

La cererea dumneavoastra oferim impachetarea si despachetarea lucrurilor personale, aranjarea pe pozitia indicata de dumneavoastra si multe altele. Un proces de mutare implica si achizitionarea de cutii sau inchirierea lor dupa caz, si bineinteles, furnizarea materialelor aferente, si anume: banda adeziva, hartie de impachetat pentru vesela, folie bubble pentru lucruri fragile ,in special sticla si portelanuri.

Cum se desfasoara o mutare sigura de mobila:

 • Impachetarea mobilei si a bunurilor dumneavoastra in folie stretch, folie cu bule de aer si paturi speciale
 • Ambalarea cutiilor si etichetarea acestora, doar la cererea dumneavoastra
 • Demontare mobilier si infolierea acestuia;
 • Transportul se realizeaza cu autoutilitare Iveco de 20 respectiv 24 metri cubi in conditii de siguranta maxima;
 • Descarcarea si asezarea pe pozitia dorita de dumneavoastra;
 • Despachetarea obiectelor ce au fost impachetate;
 • Montare mobilier si amplasare pe pozitii
 • Strangerea materialelor folosite la impachetat;

Servicii mutari firme Bucuresti

Daca va ganditi sa va mutati biroul, sa depozitati o parte din acesta sau sa mutati de la un birou la altul, sau pur si simplu aveti nevoie de depozitare a documentelor, atunci contactati Mutare-Sigura, cu o mare experienta in mutari firme.

Avem o experienta indelungata in ceea ce privesc mutarile de birouri, mutari firme, dar si persoane fizice, aceasta experienta s-a acumulat indelungul a multi ani de relocare atat firme mici cat si mari. Putem realiza o mutare inca de la inceput, acest lucru inseamna livrare de cutii pentru ca dumneavoastra sa va puteti impacheta lucrurile personale in prealabil, apoi vom realiza intreaga mutare eficient pentru dumneavoastra.

Mutari / transporturi nationale-internationale pentru persoane fizice si juridice

Motive pentru a te muta cu o firma de mutari:

 • Stres minim;
 • Protectia bunurilor dumneavoastra;
 • Folosirea materialelor de protectie;
 • Demontare/ montare profesionista;
 • Cunoasterea duratei si a costului mutarii;
 • Buna organizare a mutarii;
 • Asezarea pe pozitii a bunurilor dumneavoastra;